خانم روانشناس
0

طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

بازدید 14

گروه ایرنا زندگی – غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند. شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید. در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.

مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ

ماست۳ قاشق غذاخوری

سینه مرغ تکه شده ۱ کیلو

سیر۳ حبه

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پابریکا نصف قاشق غذاخوری

ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری

روش طعم دار کردنِ مرغ

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت‌تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.

سیب زمینی متوسط۴ عدد

نان نازک یا لواش۴ عدد 

روغن به مقدار لازم

در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.

طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

مواد لازم برای سس شاورمای عربی

ماست نصفِ پیمانه

تاهینی ۱ فنجان

سس مایونز نصف فنجان

آبلیمو نصف فنجان

سیر له شده ۴ حبه

نمک و آب به مقدار لازم

رب انار سلیقه ای و به میزان دلخواه 

طرز تهیه سس شاورمای عربی و ادامه مراحل شاورما

ابتدا ماست، تاهینی، مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید، کمتر از نصف لیوان آب بریزید تا مخلوط به غلظت مناسبی برسد.

سپس؛ مرغ ها را روی حرارت گذاشته و تا جایی هم بزنید که آبِ آن کاملا خشک شود. بعد رب انار را اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و دو دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.

شما می توانید شاورمای عربی و لبنانی را با برنج هم سرو کنید.

که برای تهیه برنج؛ دو فنجان برنج دانه کوتاه و کمی روغن نباتی داخل قابلمه بریزید؛ سپس آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود.

اگر هم مایلید این غذا را با نان سرو کنید؛ نان هایی که کنار گذاشته بودید را کف سینی بچینید؛ سپس مخلوط لیمو و سیر و فلفل تند (در صورت تمایل) را هم روی نان بریزید. مقدار زیادی سیب زمینی و مرغ را روی هم نان ها بچینید. برای تزئین هم می توانید خیارشور، نان سمبوسه سرخ کرده و ورقه های پیاز، کمی سماق و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. غذای شما آماده است!

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید